1. Наука
  2. Видання
  3. Системи обробки інформації
  4. 11(136)'2015
  5. Система оцінювання безпечності харчових продуктів з використанням віртуальної міри безпечності

Система оцінювання безпечності харчових продуктів з використанням віртуальної міри безпечності

Л.М. Віткін, С.М. Лапач, О.Р. Ролько
Системи обробки інформації. — 2015. — № 11(136). – С. 181-188.
УДК 006. 015. 8
Мова статті: українська
Анотації на мовах:

У статті проаналізована система оцінювання якості продукції з використанням віртуальної міри якості. Запропонована вдосконалена математична модель системи оцінювання безпечності харчових продуктів з використанням віртуальної міри безпечності.
Ключові слова: безпечність продуктів, рівень безпечності, профіль безпечності, віртуальна міра безпечності, система управління, система управління безпечністю харчових продуктів
Інформація про авторів публікації:
Бібліографічний опис для цитування:
Віткін Л.М. Система оцінювання безпечності харчових продуктів з використанням віртуальної міри безпечності / Л.М. Віткін, С.М. Лапач, О.Р. Ролько  // Системи обробки інформації. – 2015. – № 11(136). – С. 181-188.