1. Наука
  2. Видання
  3. Системи обробки інформації
  4. 2(139)'2016
  5. Методика оцінювання ступеню професійного ризику в умовах виробничої діяльності на м'ясопереробному підприємстві

Методика оцінювання ступеню професійного ризику в умовах виробничої діяльності на м'ясопереробному підприємстві

Л. М. Віткін, О. Р. Ролько
Системи обробки інформації. — 2016. — № 2(139). — С. 156-159.
УДК 006.015.8
Мова статті: українська
Анотації на мовах:

Управління ризиками є невід’ємною частиною всіх організаційних процесів. Запропоновано вдосконалену методику оцінювання ступеню професійного ризику за системою показників.
Ключові слова: професійний ризик, ступінь професійного ризику, система показників
Інформація про авторів публікації:
Бібліографічний опис для цитування:
Віткін Л. М. Методика оцінювання ступеню професійного ризику в умовах виробничої діяльності на м'ясопереробному підприємстві / Л. М. Віткін, О. Р. Ролько  // Системи обробки інформації. — 2016. — № 2. — С. 156-159.