1. Наука
  2. Видання
  3. Збірник наукових праць Харківського національного університету Повітряних Сил
  4. 1(42)'2015
  5. Методика ідентифікації небезпек та оцінки професійних ризиків в умовах виробничої діяльності на м'ясопереробному підприємстві

Методика ідентифікації небезпек та оцінки професійних ризиків в умовах виробничої діяльності на м'ясопереробному підприємстві

Л. М. Віткін, С. М. Лапач, О. Р. Ролько
УДК 006.015.8
Мова статті: українська
Анотації на мовах:

Управління ризиками дозволяє створювати і захищати цінності Управління ризиками є невід’ємною частиною всіх організаційних процесів. Проведена ідентифікація і оцінка ризиків на м’ясопереробному підприємстві. Управління ризиками є частиною процесу прийняття рішень Запропоновано побудову інтегрованої системи управління (ІСУ) на основі ризикоорієнтованого підходу в м'ясопереробній галузі. Управління ризиками є динамічне, інтерактивне і реагує на зміни.
Ключові слова: інтегрована система управління, ризикоорієнтований підхід, система управління, система управління гігієною і безпекою праці
Інформація про авторів публікації:
Бібліографічний опис для цитування:
Віткін Л. М. Методика ідентифікації небезпек та оцінки професійних ризиків в умовах виробничої діяльності на м'ясопереробному підприємстві / Л. М. Віткін, С. М. Лапач, О. Р. Ролько  // Збірник наукових праць Харківського національного університету Повітряних Сил. — 2015. — № 1. — С. 110-114.